ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеМненияНовини

Министър Денков: Близо 60% от всички ученици са заявили готовност за тестване

Има тестове за всички училища за новата седмица. Ако има организация в учебните заведения, децата могат да започнат още от утре да учат редовно. Около 60% от всички ученици са заявили, че искат да бъдат тествани. Изявлението на министъра на образованието и науката Николай Денков е цитирано на фейсбук страницата на МОН.

Денков прогнозира, че огромен процент от учениците ще се върнат в клас преди Коледа.

Образователният министър коментира, че е нужно време за адаптация на децата, които са били откъснати от присъствена учебна среда, затова не е добре да се започва с изпитване още в първата седмица.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. А ако нямаше тестове та кво? НЯМА да дойде новия измислен от човек за човека варант ли?ТОТАЛНО ИЗВРАТЕНА МЕДИЦИНА ТОЧНО ОТ АКЪЛА НА ИЗВРАТЕНИТЕ ФИЛАНТРОПИ КОИТО СПОНСОРИРАТ ПЛАН-ДЕМИЯТА

  2. И двамата министри са напълно неадекватни на ситуацията с пандемията! Няма учебник по епидемиология в който да пише, че при малко под 500 на 100 хил. заболеваемост е безопасно за учителите и учениците в клас! Всеки от двамата се чуди как да се хареса на общественото мнение! Пандемия не се управлява така! Вижте какви решения се взимат в Европа! Въпреки обещанията на политиците и протестите! Има медицински протоколи и стандарти които трябва да се прилагат и спазват!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина