ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Белослава доведе лятото, погали го с песен

Много ме е срам да танцувам сама, подкани публиката кадифената певица в Конюшните на царя

Звездата си намери сценичен партньор в Стария град

Анелия Дракова

За нейните концерти местата се изчерпват, докато се усетиш. Хубавото на летни сцени Конюшните на царя е, че има камъни, пътеки, трева – все места, които на мига се превръщат в седящи. За истинските ценители на най-магнетичната певица от родната сцена- Белослава едно е от значение – да присъстват там, където тя ги гали с кадифения си глас, а вечерта минава под знака на нежен за сетивата джаз, сладък поп и силно аренби.

Над 200 човека казаха здравей на лятото, заедно с Белослава, маестро Живко Метров, Димитър Семов и Росен Захариев, а най-нетърпеливите зрители, бяха заели местата си още в 20:00 часа.

По време на чека Бубето, както я наричат приятелите, беше облечена в любимата й дреха – дънките, а по бялата й тишъртка се гонеха гущерчета, сякаш и те в очакване на лятото, търсеха припека в сърцето на Стария град.

Малко след 21:30, когато прожекторите светнаха, Белослава пристъпи грациозно, на високи токчета и много стилна, както обикновено, тя беше избрала за пловдивските си фенове елегантен черен гащеризон. Обувките й бяха в пълен контраст на тоалета- в цвят на слънчогледи. Определено концертът беше специален – минималистичен, акустичен сет с перкусии, тромпет, барабани, пиано и глас, с който музикантите поканиха публиката на среща с лятото. Слушахме последните сингли от предстоящия четвърти студиен албум на певицата-вълшебница – "Няма", "Времето за мен си ти".

Във втората половина на концерта, на сцената се качи малко момиченце, чиято възраст е по-близка до бебешката, но пък толкова спокойна в тази обстановка, сякаш само това е правила, откакто е родена. Певицата я представи на аудиторията, като не пропусна да благодари на родителите й за прекрасното дете, което са създали. "Мога ли да ви представя тази дама? Как се казва? Цвете. She is the queen of the night. Thank You my lady!", с тези думи, Белослава показа топлото си отношение към малката принцеса.

В края на "Където си ти" сподели: "Където сте вие, дами и господа. Благодаря ви за топлината и обичта! И малко съм ви обидена, че не танцувате. Колко мога да ви се обидя например? Да се обърна с гръб? Неее! Обаче дамите, които не са малко… Добре, че сте вие! Наздраве! Благодаря ви за подкрепата! Знам, че танцът е в душата. Пошегувах се. Просто понякога ме е срам да танцувам сама. Много ме е срам, честно”. И уточни, че на сцената е много топло, но определи, че тази топлина идва отвътре и със сигурност не се дължи на лятото.

Певицата поздрави пловдивските си приятели с премиера на "Лято за двама" и сподели, че тази лятна песен е изпълнявала веднъж, но "пред такава голяма аудитория – не съм, признавам си", а благодарностите към публиката бяха многократни: "Пловдив, благодаря ви! За интимното усещане, за топлината, която излъчвахте. За лятото, което излъчваше същата топлина и ние всички, взети заедно, с много обич, тук, на Конюшните, на една прекрасна сцена под звездите!".

В края на концерта всички пяха "Между две луни", а за биса, музикантите избраха едноименната песен от спектакъла "Всяка година по същото време". С това ангелогласната певица, даде обещание на приятелите си под тепетата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина