ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Саня Борисова удари шамар на тв водещ в ефир

Image title
Актрисата Саня Борисова удари плесница на водещия на Plovdiwood Стелиан Димитров – Faked Stars. Това не е първият им сблъсък – съпругата на Ники Илиев преди това налагала Стелиан с вестник още в годините им в театралния колеж, където са били в един курс.

Екшънът се разрази по време на рубриката „Тройка по желание”, след като Стелиан над половин час беше лазил по нервите на Саня Борисова. През цялото време тя беше видимо нащрек какви въпроси й задават, тъй като водещият, като неин колега, вероятно е разполагал с доста информация от първа ръка от студентските й години. „Веднъж ми сподели, че връзката ти с Деян Донков е като „Красавицата и звярът”, изпусна се той, а Саня веднага реагира, че Деян не е единственото й бивше гадже и не помни да е правила подобно сравнение.

Колегата й несъзнателно продължи да издава конфиденциална информация. Този път се изпусна за сценария на най-новия й филм „Живи легенди”, който е режисиран от Ники Илиев. „Там играеш дъщерята на Микеле Плачидо!”, пак се издъни Стелиан, а Саня се хвана за главата, защото не бивало да се казва.

Гафовете на водещия не спряха и той продължи да се оплита пред красавицата. За да успокои ситуацията, той обяви рубриката „Тройка по желание”, в която условието беше съвсем невинно, а именно Саня да му посочи три любими реплики от филми с нейно участие. Вместо реплики обаче, Саня му извъртя такъв шамар, че Стелиан си изпусна папката със сценария и бързо-бързо закри предаването.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина