АктуалноВластГрадътИзбориМненияНовиниПод ножа

„Дръжте се по-сериозно!”

Нови искри между кмета и групата на Демократична България

Веселина Александрова към Здравко Димитров: Този назидателен тон не подхожда на позицията ви

Предложението за освобождаването на временния шеф на КОЦ- Пловдив и назначаване на нов и.д. в лечебното заведение стана повод за поредни искри между кмета Здравко Димитров и групата на Демократична България в местния парламент. След като от БСП попитаха „Кой кадрува в Онкото?”, а от ДБ призоваха кмета да вземе отношение по въпроса, градоначалникът пусна микрофона.

„Темата е сериозна. Някой мнения са правилни и основателни”, обърна се към опозицията в местния парламент Зико. И попита дали той е назначил освободеният днес д-р Пламен Фотев.

„По най-бързия начин ще организираме конкурс за КОЦ. И за Старинен Пловдив ще организираме”, допълни Зико, а съветничката от Демократична България Добромира Костова се изсмя с глас. „ Смешно ли ви е. Темата е сериозна. По най-бързия начин ще направим този конкурс.  Дръжте се малко по-сериозно, с уважение”, реагира на висок тон Зико на реакцията на Костова.

„Неприятно впечатление прави държанието ви от трибуната. Този назидателен тон не подхожда на позицията ви. Г-н кмете, дръжте се по-сериозно”, обърна се към градоначалника на свой ред Веселина Александрова.

„ Ще повторя, дръжте се сериозно! Темата е сериозна, а аз съм набожен човек. И грях няма да си слагам”, репликира Здравко Димитров.

„ Ще се изсмея, отвътре ми дойде. Защото чак сега осъзнахте, че сте задължен да правите конкурси”, завърши диалога зелената съветничка от ДБ Добромира Костова.

Напрежението между кмета и съветниците от Демократична България продължи и след обедната почивка на съветниците. Очаквайте подробности

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина