ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноИзпод тепетоМненияНовини

Над три пъти повече новозаразени от излекувани от Ковид-19 за денонощието

238 новодиагностицирани случаи на Ковид-19 са регистрирани на територията на Пловдив и областта за денонощието. Регистрирани в Националната информационна система са общо 23708. Оздравели до днес  са 18113, като през последните 24 часа са преборили заболяването 71 души.

Под карантина  са 3404  жители на областта, а на домашно лечение  са 3976. Хоспитализираните случаи от Пловдивска област, въведени в Националната информационна система към днешна дата, са 534.

За изминалото денонощие от Спешна помощ са отговорили на 222 повиквания, от тях 39 свързани с ковид. Хоспитализирани са  9 болни в областта и 13 в Пловдив, оставени на домашно лечение са 17.

Свободните легла според Областната информационна система са 369, от които 40 интензивни. За изминалото денонощие са починали 15 души на възраст от 44 до 89 години, всичките са с придружаващи заболявания.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Сега всеки с два мърсола в носа тича за тест и им пълни бройките на гребаджиите – спасители на нацията! Не ходете за тест при драскане в гърлото – ще ви съсипят жовота само!

  2. Избягвайте думата „ИЗЛЕКУВАНИ“ покрай тези три-четири варианта на К19, защото подлъгва.
    Истината е, че по света няма ЛЕЧЕНИЕ изобретено за К19, затова се явява ПАНдемия, от която само в щатите жертвите надхвърлиха половин милион (не заразените, а ЖЕРТВИТЕ). Лекуват само съпътстващи пневмонии. С маркучи пък за обдишване удължават агонията на умирающите, мерси ама няма нужда . . .
    ОЗДРАВЕЛИ / изписани / изритани може да се казва, по-точен смисъл има, някои го прекарват леко, на крак, даже и без признаци -но разнасят!- и оздравяват от САМОСЕБЕ СИ

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина