ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноНовини

Дискотеките и нощните барове могат да отворят от 15 юни

Лицата, пристигащи в България от Кралство Нидерландия, не подлежат на 14-дневна карантина

По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов, министърът на здравеопазването, издаде днес,  нова заповед, на основание на която от 15 юни – понеделник, дискотеките, нощните клубове и пиано-баровете могат да възобновят дейността си. Изискването е да бъдат спазвани въведените в страната противоепидемични мерки. Липсват подробни указания за мерките, които следва да спазват нощните заведения.

Пърният текст на заповедта може да видите ТУК.

Още едно изменине бе направено с издадена днес заповед на Кирил Ананиев, което влиза в сила от понеделник. Според него, лицата, пристигащи в България от Кралство Нидерландия, не подлежат на 14-дневна карантина.

Карантината остава за всички лица, които пристигат на територията на Република България от Кралство Швеция, Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия, Кралство Белгия и Република Португалия, както и от всички трети страни, с изключение на Република Сърбия, Босна и Херцеговина, и Черна гора.

С пълния текст на тази заповед можете да се запознаете ТУК.

Със заповед на спортния министър Красен Кралев от 15 юни допустимата заетост на спортните съоръжения ще бъде 50% от техния капацитет. От началото на юни се разрешава присъствие на зрители на футболните стадиони, които бяха ограничени до 30%.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина