ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноНовини

Кадър на ТД на НАП поема „Местни данъци и такси“ в Пловдив

Предизвестието на досегашната началничка на дирекцията Цвета Попова е изтекло

Дългогодишната шефка на териториалната дирекция „Местни данъци и такси“ в Пловдив Цвета Попова от днес не е на поста. Предизвестието ѝ е изтекло, потвърдиха от Общината, като не уточниха от коя страна е било направено то.По непотвърдена официално информация, тя е уволнена от новия зам.-кмет по финанси Илия Кирчев.

Последният ѝ работен ден е бил 5-ти май.

Новият шеф встъпва в длъжност от днес. Това е Рашко Стоянов, юрист и финансист по образование, който дълги години е бил юрисконсулт в ТД на НАП – Пловдив, след това е имал експертна счетоводна кантора. Според информация от администрацията той ще бъде прехвърлен от сграда на ул.“Скопие“ в дирекцията на „Радецки“. Предстои той да бъде официално представен пред екипа на „Местни данъци и такси“.

Попова работи като директор на „Местни данъци и такси“ още от времето на бившата градска управа. Новото ръководство на Община Пловдив преди време отбеляза, че  дирекцията не събира със строги мерки просрочените задължения на фирми и граждани, като цитира натрупани над 18 милиона лева стари вземания.

Кметът за 100-те дни управление: Винаги може по-добре, но съм доволен

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина