Актуално

Пловдив за първи път ще е домакин на Java конференция

Достъпът за желаещите да обменят познания в сферата на технологиите е напълно свободен

На 3 декември 2016 година в Гранд Хотел Пловдив започва Java конференция на българската Java Потребителска група. Конференцията се провежда всяка година през месец май, като до сега домакин на събитието винаги е била столицата.

Самото събитие включва висококачествено съдържание, поднесено от опитни презентатори. Част от лекторите са  известни български специалисти, с международна известност, както и лидери на европейски Java user групи. Участниците на форума получават възможността да получат нови знания и Networking.

Българската Java потребителска група е локален представител на световната Java общност в България. Тези групи редовно провеждат формални и неформални срещи, семинари и конференции, на които предимно се цели обмяна на технологична информация. Също така се насърчават презентаторските умения на младите и неопитни български програмисти.

Спонсори на конференцията в Пловдив, от където тръгва и турнетоq ще бъдат БТЛ Индъстрийз, компания с много отличия, в областта на проектирането и разработването на високотехнологично модерно оборудване в помощ на медицината. Екипът на БТЛ взима активно участие в различни инициативи, насочени към подпомагане развитието на  креативни млади хора.

Достъпът до това мероприятие е напълно свободен. Всеки, който проявява интерес към програмирането може да се присъедини.

Програмата завършва с интересно и забавно мероприятие – Java бира (пивото е предоставено от ДСОФТ – БЪЛГАРИЯ), което е с начален час 20:00. В края на конференцията, след беседите и обмяната на професионален опит, всички присъстващи ще могат да разпуснат, без конкретна тема, на по чаша бира. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина