Актуално

Жената на френския лейтенант и Живи легенди в понеделник вечер в Орфей

Две чудесни заглавия ще бъдат прожектирани в понеделник вечер на лятното кино. От 21.10 часа вижте Мерил Стрийп и Джерами Айрънс в ЖЕНАТА НА ФРЕНСКИЯ ЛЕЙТЕНАНТ. Филмът от рубриката „Световните киношедьоври“ заснет по романа на Джон Фаулс /адаптацията е на самия Харолд Пинтър/ представя една история, която се развива в Англия през 19-ти век. Сгоденият биолог Чарлс /Джеръми Айрънс/ се влюбва във викторианската красавица Сара /Мерил Стрийп/. Двамата се разделят след кратка, но страстна афера. В екранизацията на романа това е само сюжетът на филм, сниман от англо-американски екип. А Анна и Майк, които изпълняват ролите на Сара и Чарлз, преживяват връзка, много подобна на тази на героите си.

 ЖИВИ ЛЕГЕНДИ можете да гледате от 23.30 часа тази вечер. Павел, който работи на висок пост в елитна банка, изпада в кома след инцидент. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал, а хората, които чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Той е решен да ги намери и да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

На 22 юли /вторник/ „Пожелахте да гледате“ отново ЖИВИ ЛЕГЕНДИ от 21.10 часа и разказа за „Вечния град“ на уникалния Уди Алън – НА РИМ С ЛЮБОВ от 23.30 часа.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина