Актуално

Романтичният „Там, където никога не сме живели” и испанската комедия „За твое добро” във вторник вечер на „Любовта е лудост“ в LUCKY Дом на киното

Прожекциите от международния филмов фестивал „Любовта е лудост” продължават и вторник вечер в Lucky Дом на киното. Филмите са романтичната драма „ТАМ, КЪДЕТО НИКОГА НЕ СМЕ ЖИВЕЛИ” на режисьора Паоло Франки и комедията „ЗА ТВОЕ ДОБРО” на Карлос Терон.

Първата прожекция тази вечер ще бъде тази на „ТАМ, КЪДЕТО НЕ СМЕ ЖИВЕЛИ” от 19:00 ч. с участието на Еманюел Дево, Фабрицио Гифуни, Джулио Броджи и др. Сюжетът се развива около емоционалните конфликти на Франческа – дъщеря на известен торински архитект, когото тя посещава рядко. Дълги години Франческа живее в Париж със своята дъщеря и съпруга си, но поради домашен инцидент трябва да се върне при баща си в Торино.

По-късната прожекция от „ЗА ТВОЕ ДОБРО”  ще бъде на комедията „ЗА ТВОЕ ДОБРО” с участието на Хавиер Камара, Хосе Коронадо, Роберто Аламо и др. Получил наградата на журито в Хамбург миналата година, филмът показва унищожаването на спокойния и щастлив живот на трима братовчеди – Артуро, Чус и Иполито. Всичко тръгва на зле, когато дъщерята на Артуро и Изабел решава в последния момент да не се омъжи за приятеля си Агустин като го зарязва буквално пред олтара заради Алекс – свободомислещ анархист, пълна противоположност на консервативния Артуро. В неочаквания обрат на съдбата си  Артуро не е сам – дъщерите и на двамата му братовчеди също се оказват с приятели, не по вкуса на бащите си…

Програмата на „Любовта е лудост“ продължава до 23 септември с по две прожекции – от 19:00 и в 21:00 часа. Акцент ще бъде полският филм „СТУДЕНА ВОЙНА“, носител на „Златна палма“ за режисура в Кан, който разказва любовна история, която се разгръща по времето на Студената война между Изтока и Запада през миналия век. Повече за фестивала и самите филми можете да научите от фейсбук страницата на LUCKY Дом на киното, а билети можете да откриете на сайта www.boxoffice.bg. Фестивалът е включен в културната програма на града и е подкрепен от Община Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина