Актуално

NU/ANCE представят на Пловдив едно алтернативно рок преживяване

Точно една година след като групата си спечели любовта на феновете на алтерантивната рок сцена, те се завръщат, за да заредят отново пловдивската публика с енергията на своята неповторима музика. На 28-ми, тази събота, от 20:30, пловдивският клуб Post Culture Stage под Петното на Роршах, ще бъде домакин на една от най-прогресивните рок банди в България. Това ще бъде първото от много предстоящи самостоятелни участия на NU/ANCE в града под тепетата.

Техните вдъхновяващи парчета вече са пълнили сцените на големи музикални фестивали не само в България, а и извън страната като фестивала “Gitarijada” в Зайчар, Сърбия. Именно там преди време NU/ANCE станаха първата българска група, която е стигала до финал в историята на фестивала. През юни тази година излезе и първият им краткосвирещ албум EP – 0.4., който ще можем да чуем на 28-ми октомври в пловдивския клуб Post Culture Stage. Като всяка група си имат верни фенове, които следват техните участия, но и постоянно привличат към себе си нови.

Тепърва предстои да бъдем свидетели на тяхната изключително успешна кариера и екстремен възход в света на музиката, защото NU/ANCE e вероятно най-младата и бързоразвиваща се алтернативна рок група в България. С енергийния си заряд на и извън сцената, Борис Иванакиев, Денислав Попов, Явор Милчев и Борис Малеванов не спират да създават нова музика и да събират нова публика. Момчетата са често сравнявани със звука и усещането на сериозни групи като Highly Suspect, Muse, Deftones, Nine Inch Nails, Depeche Mode и др. През последните две години затвърдиха мястото си на алтернативната сцена с над 50 клубни и фестивални участия в страната.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина