Актуално

Немци къртят с мръсен рокендрол на български в Найлона

Image title
Немските втвърдители от култова хамбургска банда с българско участие ще изкъртят Найлона с мръсен рокендрол на чист българси език на 29 май. Neopit Pilski идват отново под тепетата, след като накараха всички фенове да крещят от удоволствие през пролетта на 2009 година в клуб Lebowski. Рок змейовете се прибраха в Хамбург и записаха окончателната версия на предстоящия си албум, а сега се връщат в Пловдив, за да изгорят меломаните с тавата си. Всички, които помнят за колко яка банда става въпрос, ще имат възможността да се сдобият с топличкия диск – само трябва да се домъкнат до “концертна зала” Найлона.
Триото, състоящо се от Симон Шмит (барабани), Щефен Бюнтинг (бас) и българската една трета Леополд Нилски (китара, вокал, танци-манци), отдавна потрива доволно ръчички, очаквайки с нетърпение да пристъпи отново тукашните сцени.
Почитателите на гаража, пънка, Nirvana и грънджа ще се изкефят на Neopit Pilski. Музиката им е шумна, мръсна, егоистична и универсална. „Искаме да ви накараме да стоите зяпнали, чудейки се какво ви се случва, но се радваме и когато танцувате”, говорят за себе си музикантите.
Текстовете са предимно на български и определено фактът, че се помещават в Хамбург, си казва думата и групата звучи стегнато, командвана от твърдата китарна ръка на кръвния ни брат с псевдоним Леополд Нилски.
Цената за шоуто е десет кинта, денят е 29 май, а сцената- НДК-то на Капана клуб Найлона.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина