Актуално

Малък интернет магазин се ражда по програма на ОПРЧР

Общата цел на фирма Универмаг ЕООД е създаването на самостоятелен бизнес на база създаване на интернет сайт и пускане в експлоатация  на Интернет магазин с максимално оползотворяване на възможностите, които дава интернет  от една страна, а от друга страна интереса на част от населението в региона към реставриране на старинни мебели и покупка на бижута. Реализирането на тази цел ще даде възможност на двама души от незаетото население да си намерят работа и още двама души частично да получат допълнителни доходи с дейности, финансирани по проекта и от там, да се повиши качеството на живота и прехраната на техните семейства.

Специфична цел: Търсене подкрепа на безработно лице за стартиране на собствен бизнес  Създаване на работни места в  новостартиралото предприятие.  Заедно с това   задоволяване нуждите на жителите на региона – любители на стари мебели и сребърни бижута.

Дейностите ще бъдат реализирани  по спечелен проект на ОПРЧР ”Създаване на Интернет сайт –Интернет магазин” с договор  № ESF – 1203 – 06 – 11010 ,Приоритетна ос 1, „Насърчаване създаването на нови работни места и развитие на пазар на труда, насърчаващ влючването “,Схема:BG 051
PO001 -1.2.03” Насърчаване стартирането на проекти за развитие на самостоятелна
стопанска дейност -Компонент II, Договор № ESF -1203 – 06 – 11010“ Създаване на
Интернет сайт -Интернет магазин“
Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. „Универмаг” ЕООД носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Агенция по заетостта.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина