Актуално

Красимир Воскресенски открива 28-ми пореден фестивал на сцената на читалище „Христо Ботев-1905”

Красимир Восккресенски – председател на НЧ „Христо Ботев-1905” – Пловдив ще открие на 23 юни в 9.00 ч. Двадесет и осмия пореден фестивал, който се провежда на сцената на читалището през последните четиринадесет години.

Тази година през месец февруари се проведе Четиринадесетото издание на Зимния фестивал на изкуствата „Сцена, палитра, слово”, а на 23 и 24 юни ще се проведе и Четиринадесетото издание на Нацианалния фестивал на школите по изкуства на който в конкурсната програма ще се явят повече от 100 деца от цяла България – София, Пловдив, Варна, Монтана, Габрово, Дряново, Хасково, Стара Загора, Кърджали, Пазарджик, Разград, Асеновград, Благоевград, Банско, Елин Пелин, Враца,  Казанлък. Фестивалът е с конкурсен характер и участниците ще се явяват в различни възрастови групи и инструменти – пиано, цигулка, китара, акордеон, тромпет и флейта.

На 24 юни ще бъде и заключителния концерт на наградените на който ще присъстват родителите, учителите и участниците във фестивала. Каним пловдивчани да посетят заключителния концерт на наградените от 16.00 ч., зрителна зала – вход свободен.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина