Актуално

Гранд хотел Будапеща, биографичният филм Джобс с Аштън Кътчър и Краят на Омагьосания гръг днес на СФФ

Номинираният за Оскар филм Края на Омагьосания кръг със свободен вход днес от 16.15 часа

От 18:30 часа имате втора възможност в рамките на феста да гледате ГРАНД ХОТЕЛ БУДАПЕЩА. Филмът е осми на Уес Андерсън и следва първата му любовна история "В царството на пълнолунието". В новата лента на режисьора е събран звезден актьорски състав – Ралф Файнс, Ейдриън Броуди, Уилям Дефо, Бил Мъри, Харви Кайтел, Леа Сейду, Джеф Голдблум, Тилда Суинтън, Едуард Нортън. Филмът разказва за кражбата на безценна картина от времето на Ренесанса и битката за огромно семейно наследство, оставено от графинята Мадам Ди, в ролята Тилда Суинтън, която е състарена с помощта на грим и е почти неузнаваема. Файнс, който получил главната роля след отказа на Джони Деп, се превъплъщава в образа на Густав, когото синът на Мадам Ди обвинява за убийството й. Бил Мъри, участвал във всички игрални филми на Андерсън без първия, изпълнява ролята на член на таен орден, който се притичва на помощ на Густав.

От 20:45 часа ви очаква филм за човека, променил нашето съвремие  – ДЖОБС. През 1976 г. незавършилият университет Стив Джобс дава началото на революция, която започва в гаража на родителите му. Джобс и неговият приятел и технически гений Стив Возняк представят самоделния Apple 1 компютър, като сами произвеждат и изпращат 200 бройки. Така се ражда Apple Inc. и светът никога вече няма да е същият.

Въпреки че пътят на Джобс от основател на компанията до неин главен изпълнителен директор не е никак лек, режисьорът развива историята плавно, а изпълнението на Аштън Кътчър умело представя същността на човека, променил живота ни завинаги.

Номинираният за Оскар КРАЯТ НА ОМАГОСАНИЯ КРЪГ ще бъде прожектиран от 16:15 часа. Входът за филма е свободен.
Връзката на Дидие и Елиз е бурна и страстна – любов от пръв поглед. Въпреки че, двамата са различни един от друг, скоро стават неразделни, а не след дълго се ражда дъщеричката им – малката Мейбел. Семейството се нанася в нетипично, но очарователно ремонтирана къща. Всичко изглежда чудесно, когато в живота им се появяват неочаквани трудности. Дали любовта ще изглади различията помежду им и ще им помогне да се преборят заедно? Или ще ги разочарова точно, когато е най-необходима? Една емоционална история, разказана с много страст и музика.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина