Подтепето

криминале

29 Дек, 2016

Криминалисти смятат, че убийството на Милена е случайно

Теорията за убийство от ревност бързо отпадна

Както по-рано днес ви съобщихме, тази нощ е убита 26-годишната Милена Динова. Тя е родом от Ново село, но от две години е живеела с приятеля си Илиян в Куртово конаре. По време на Коледните празници, Илиян изненадал приятелката си и й направил предложение за брак, а тя приела.

Макар че в началото на деня се появи предположение, че е възможно трагедията с 26-годишното момиче да е породено от ревност, съмненията бързо се разсеяха. Близки и приятели на влюбената двойка разказаха, че Милена и Илиян били много щастливи заедно и след предложението за брак, започнали да планират бъдещата си сватба. Криминалисти заявяват, че това най-вероятно е случайно убийство и не е било насочено конкретно срещу момичето. Трудно е да се изясни мотива за убийство, обаче, тъй като жертвата не е била ограбена, нито има следи от сексуално насилие по тялото й.

Жителите на Кутово конаре и Ново село са потресени от случилото се. По непотвърдена информация, майката на момичето живее в Гърция, а потресена от трагедията, случила се на детето й, се прибира обратно в страната.

Окръжна прокуратура Пловдив се зае със случая и се води досъдебно производство.

Няма направени коментари
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини

11 Апр, 2018

Обвиненият в убийството на годеницата си Илиян се отрече от самопризнанията си

Рангелов твърди, че е бит, за да си признае, включително и от бившия шеф на дирекцията в Пловдив

Илиян Рангелов, който е обвинен в убийството на годеницата си 26-годишната Милена Динова днес се отрече от направените самопризнания в съдебната зала. Той заяви, че е обвинен в убийство, което не е извършил, а показанията му са фалшиви.

Припомняме, че на 28 декември 2016 година Куртово Конаре бе разтересно от убийството на красивата Милена. Тя бе открита наръгана на метри от дома, в който живеела с Илиян. Същата вечер отивала на работа за нощна смяна в месарски цех и бързала за среща с колеги, които трябвало да я закарат. Когато момичето закъсняло, мъжете тръгнали да я пресрещнат и я намерили бездиханна, в ...

» повече
30 Дек, 2016

Задържаха годеника на убитата Милена

Илиян признал, че сам е извършил убийството

Окръжна прокуратура Пловдив задържа за 72 часа Илиян Рангелов, на когото е повдигнато обвинение за убийство. Както вече ви разказахме, само преди 2 нощи, 26-годишната Милена Динова бе намерена мъртва на метри от дома си, а нейният годеник сам е признал пред разследващите за жестокото убийство.

Макар че в началото на самото разследване, криминалистите отхвърлиха варианта за убийство от ревност, сега отново се връщат на теорията. Илиян е разказал, по време на разпитите, че преди 26-годишното момиче да излезе за работа, се скарали жестоко. Все още не е ясна причината за разпрата, но секунди след като Милена излязла от семейното жилище, Илиян изтичал след нея и я наръгал с нож, след което се ...

» повече
29 Дек, 2016

Убиха жена в Куртово Конаре

Тялото на Милена е намерено на метри от дома ѝ

Млада жена е убита тази нощ в пловдивското село Куртово Конаре, на метри от собствения си дом. Тя се казва Милена Динова, на 26 години, от Ново село, но се преместила в Куртово Конаре заедно със своя годеник, с който планирали сватба.

Милена е работила в предприятието на Новомес в Ново село и по традиция, с колегите и се чакали всяка вечер на едно и също място, когато дават нощни смени, за да отидат заедно на работа. Когато Милена не се появила, колегите от предприятието започнали да ѝ звънят, а телефонът и давал свободно, след което тръгнали да я търсят.  26-годишното момиче е открито само на няколко метра от дома ...

» повече