Подтепето

криминале

12 Апр, 2018

19-годишен карал джипа, забит в електрически стълб

Преди това го блъснал още в: паркирана кола, пътен знак, контейнер за смет, тухлен зид на къща

Пишман шофьорът не е пострадал, нито тримата му спътници

Полицията разкри подробности за катастрофата, в следствие на която електрически стълб е пред падане и се наложи затваряне на улица "Митрополит Панарет" в центъра на Пловдив, за да бъде обезопасен. Въщност ПТП-то е станало в сряда вечерта около 21.20 часа, уточниха от пресцентъра на ОД на МВР – Пловдив.

При обход в района, автопатрул на Четвърто РУ забелязал, че джип "Тойота" се блъснал в паркирана кола, пътен знак, контейнер за смет, тухлен зид на къща и електрически стълб.

19-годишният шофьор и трима пътници не са пострадали.

На място пристигнал екип на КАТ, който извършили проверка на водача с дрегер. Резултатът е отрицателен. Причините за катастрофата са движение с несъобразена скорост и загуба на контрол.

Съставен му е акт за установеното нарушение.

Няма направени коментари
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини

12 Апр, 2018

Автомобил се заби в бетонен стълб

Стълбът е опасен, може да се срути всеки момент

Тази нощ е станала катастрофа в центъра на Пловдив, при която автомобил се е забил в бетонен стълб на ъгъла на ул. Митрополит Панарет и ул. Иван Караджов. Стълбът е опасен, може да се срути всеки момент. От него висят кабели. На място са предсатвителите на различни оператори, които имат инфраструктура в района. Очаква се полиция и улица Митрополит Панарет ще бъде затворена до отстраняване на проблема. В момента кабелите го държат да не падне. Кметът на Централен напомня на кабелните оператори, че линиите им трябва да минават под земята.

От ОД на МВР - Пловдив уточниха, че шофьорът, забил кола в стълб в центъра на Пловдив, е избягал. Автомобилът е бил ...

» повече