Вече редят големите правоъгълни павета по „Отец Паисий“

Градът

Големите правоъгълни павета, които предизвикаха сериозни дискусии в пловдивското обществено пространство, вече се редят обратно по улица "Отец Паисий", съобщава КАПАНА.БГ. Работата около участъка край градинката на Джумаята напредва бързо и вероятно до дни ще е приключила. Тротоарите са разширени с по около 30 сантиметра и са застлани с новите големи бетонни павета, които се ползват масово из целия град. Между тях и пътното платно има тесен ред от малките павета, както и сиенитни бордюри. Металната възпоменателна плоча за поета Веселин Сариев е възстановена на мястото си. 

Работата в участъка до улица "11 август" вероятно ще приключи в близките дни. Предстои майсторите да продължат в следващия участък. Улица "Отец Паисий" трябва да се ремонтира изцяло по план – разширяване на тротоарите и пренареждане на паважа. След ремонта паркирането ще бъде вече успоредно на движението, а не диагонално, както досега. 

Споделете ни във:

1 коментар за “Вече редят големите правоъгълни павета по „Отец Паисий“

  1. Собственицата на Отеца г-ца Веса Железната, позьор-агент на перверта Дьорд Шорош (американстващ спекулантин от унгаро-цигански ген) и фюрер на „Отровена Изкуственост“ увековечава Некролога на своя АДАШ: „Металната възпоменателна плоча за поета Веселин Саръев е възстановена на мястото си“ Дали всеки желаещ вече може да въздига ПАМЕТНИК В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО? Вместо в гробището? „ПОЕТ“ски работи, то аслъ без наименуван булевард кой да го помни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.