Звездно посрещане на героините от Х Фактор в кметството

Арт

Иван Тотев връчи плакети „Пловдив 2019” на победителките в риалитито 4 Magic и финалистката Мирослава Тодорова

Градоначалникът  ги покани да бъдат ключови участници в програмата в годината на Европейска столица на културата

Звездно посрещане в заседателната зала на Община Пловдив устроиха на пловдивските таланти от телевизионното риалити Х Фактор днес. Победителките във формата 4 Magic и финалистката Мирослава Тодорова бяха аплодирани от кмета Иван Тотев, заместниците му Александър Държиков и Георги Маринов, както и от много чиновници от администрацията. Градоначалникът връчи на гласовитите момичета почетен плакет с новото лого на „Пловдив 2019” и ги покани да бъдат ключови участници в програмата в годината на Европейска столица на културата.

Благодарност, почит и респект, обърна се Тотев към 4 Magic, Мирослава Тодорова и вокалния педагог от Арт Войс Център Румяна Иванова. Кметът се ангажира с организиране на мащабно музикално събитие на открито, което да срещне талантливите момичета с пловдивската публика. Ще се опитаме да го направим през следващите седмици, заяви той. Идеята за голям концерт в градска среда се е родила в последните няколко дни, след като се разбра, че героините от Х Фактор няма да могат да участват в музикалната новогодишна програма на площада въпреки надеждите на общината. Те имат договори с Вирджиния и нямат право на избор. 4 Magic имат планирано участие на Нова година в Торо Гранде, а Мирослава няма ангажимент.

Победата в Х Фактор е чудо. Тези момичета показват страхотен музикален вкус, доволна от финала на риалити шоуто е вокалната педагожка Румяна Иванова.

Ще видим накъде ще тръгнем. Надяваме се на собствени проекти. Трябва да съчетаваме училището с кариерата, каза Валентина от 4 Magic. Никол от момичешката формация е радостна, че се е научила на дисциплина, а Елия държи да се запази такава, каквато е излязла от шоуто. Х Фактор ни промени и вътрешно, и външно, допълни тя.

Х Фактор бе не просто училище за музика, а училище за живота. За мен бе момент на осъзнаване. Научих се да осъзнавам нещата, които ми се случват, да ценя онова, което имам и да се боря, каза Мирослава Тодорова.

Споделете ни във:

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.