АктуалноКриминалеНовини

Млада шофьорка се преобърна на пътя Пловдив – Асеновград

Поредна кола по таван на едно от кръговите кръстовища

20-годишната водачка е добре

Млада шофьорка се е преобърнала с лекия си автомобил днес на пътя Пловдив – Асеновград. Сигналът за инцидента е получен на Спешния номер 112 около 11,30 часа.

Според информация на полицията в Пловдив, 20-годишна шофьорка се е преобърнала с автомобила си на кръговото кръстовище, край магазин за месо.

Това е поредния такъв случай на кърагово по обновения път.

За щастие, младата жена не е пострадала сериозно.

Тестът ѝ за употреба на алкохол е отрицателен. Произшествието е отработено по административен ред.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. ок пътя е насран ама що аз не съм се обърнал там.. да се научат да карат..българина е свръх некадърен шофер..в UK и други бели държави баби на 90 години с ролки карат субарота по 300 коня и ги карат сериозно …. научете се да карате..сори ама хич не ми е жал щото по цял ден гледам абсолютно неадекватни и некадърни шофери и путки и пичове…всичките ми катастрофи през целия ми живот са били причинени от свръх некадърни водачи, понеже аз мога да карам, а 90% от хората трябва да бъдат допускани само до блъскащи колички, но не и до истински автомобил и публични пътища…карането е супер лесно…аз мога да карам с краката си и пак карам по добре от вас путки заспали, мъжки и женски…

  2. Ебах това Асеновградско шосе,кой го измисли, кой го направи бе? Те там половин окръг се извъртя да се трепят!!!Не можаха ли на две нива даги направят тия кръстовища ами кръгови? Зимата с тия обратни виражи,ще е интересно…Ама нали усвоиха кинти,какво им пука.ЗУЛАДЖИИ!!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина