АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (01-03.03)

През първите дни на март настроението е празнично. Очакват ни яки партита, музика на живо и пивки коктейли

Снимка: Георги Матов

1 март

Victor’s Mob. in the house

Този петък специален гост на Absinthe House е Виктор Маринов, по-известен като Vataff Project или Victors Mob.

VICTOR’S Mob е изпълнител на живо и DJ. Неговият стил е като нещо от Космоса. Той казва за себе си: „Аз идвам от Космоса. Тук съм, за да разпространявам нови звуци и вибрации. Хората го чувстват и затова ме обичат.“

Неговото планетарно пътуване започва в България, София. Много спорно място на Земята. В началото на 90-те, още в юношеските си години, той разбира за силата на музиката. Стартира създаването на Dve Kupeta за експериментален, дарк ембиент. Тези нови звуци веднага са приети от публиката и групата получава много награди. Скоро, той създава нова електро – акустична група, наречена A Band of Mad Women. Следващият му проект – IDM Vataff, получава световно признание. Проектът е с концептуално нови звуци и е непрекъснат, жив и продължаващ . Успешно преминавайки през различни музикални жанрове, в това число театър и композиране на филмова музика, Victor’s Mob в крайна сметка се влюбва в техно музиката и по-специално в хауса . Той основава собствен лейбъл „Port One“.

Absinthe House
21 часа

Swing Dance Spring

Посрещаме март в пълния му блясък в Groove Music&Art с украса от перли, пера и много тематична музика. Ще властват суинг, денс и комерсиални парчета, а ако случайно бъдете заобиколени от хора в пъстри дрехи и тематични костюми, то това няма да бъде случайно. Вечерта се очертава да бъде специална!

Groove Music&Art
21 часа

Остри март с Хила

За Баба Марта от „Пощата“ са подготвили два специални коктейла – един за Пижо и един за Пенда. Чакат ни на бара да си вържем мартенички, да пийнем по нещо и да слушаме готина музика, селектирана от Хила.

Бар „Пощата“
21 часа

Първомартенско Rock&Roll Party

Любимите ви Rock & Roll парчета, специално селектирани от STRELKA , ще звучат и този петък в „Петното на Роршах“. Входът е свободен, мартениците са за здраве, барманите са пияни, коктейлите са на 50%, а вие сте добре дошли да се забавляваме с рок от здрач до зори!

Петното на Роршах
21 часа

Още събития вижте в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина