Новото лице на Под тепето

Актуално Гласове Новини

Месеци преди 10-ата си годишнина медията провокира с ново лого, нова визия и нова платформа

Иво Дернев

Изненадахме ви, нали? Да, намирате се в любимия си информационен сайт, не сте се объркали. От днес Под тепето е с ново лице. Няколко месеца преди  10-ата ни годишнина решихме да променим напълно облика си. Вече сме с ново лого. Нова визия. С нова платформа. С нови очаквания. Но си оставаме същите. Независимите журналисти, на които можете да разчитате.

Горди сме с пътя, който извървяхме. Готови сме за това, което ни предстои. Затворихме една страница, за да отворим следващата глава. Направихме го с безценната помощ на куп приятели, които работиха неуморно върху пълния редизайн на сайта.

Новата визуална идентичност е дело на страхотния екип на студио за дизайн ПУНКТ.

Проектът реализираха изключителните професионалисти от WebDreams.

Шрифтовете-основният Sakar, който дебютира именно в Под тепето, и Centrale Sans Condensed Pro, са създадени от типографите от дизайн студио Typedepot.

Благодарим много на всички за резултата, който виждате пред себе си. Апропо, той също ви вижда.

Окото на Тепето ще продължава да следи всичко, което се случва в града ни. Няма да пропусне нищо. Нито доброто, нито лошото. Както досега. По традиция ще продължим да ви представяме авторска информация, собствени разработки, различни гледни точки и истории. Нищо няма да остане незабелязано. Ще ви го визуализираме с качествени снимки. Ще го коментираме и анализираме. И вие ще имате думата. Защото Под тепето всъщност е изцяло ваше. То е на читателите. И на Пловдив. Наистина Пловдив!

Очаквайте професионалното представяне на идеята за нова визуална идентичност на Под тепето от дизайнерите от студио ПУНКТ.

Споделете ни във:

16 thoughts on “Новото лице на Под тепето

 1. Пропускате най.важният елемент от ЕЛЕКТРОННАТА СЪЩНОСТ на сайта = хилядите СТРАНИЦИ АРХИВ от всички тези години къде отиде, че не го виждаме, молим?
  Или с други думи всеки ЛИНК към страница статия или коментар къде отиде, на боклука ли? Така на времето ПловдивОнЛайн затри всички ПРИНОСИ с което напълно загуби читателския интерес. А впрочем новият ви шрифт е боклук. Т не го щем като обърнато Ш заема място и ни обърква, престанах да чета такива . . .Добре че се отървахте от тъпото лого.

   1. ами сульо независимо от тракторите на шрифтолозите забележи че самата УИКИПЕДИЯ НЕ ИЗПОЛЗВА ОБЪРНАТО Ш ВМЕСТО Т.

 2. Дали. Може с малко. По-дълги изречения да. Се опитвате да кажете. Каквото имате. За казване. Иначе адмирации за шрифтовете на Typedepot.

 3. Поредното изпълнение на некадърни компютърджии. Напразно сте си изхарчили парите. Няма архив, но пък статиите се повтарят и потретват.

 4. Альо, „типографите от дизайн студио Typedepot“ – къде ви е офисчето, че да минаваме по другио тротоар че да ви заобикаляме? Please?

 5. може и да греша, ала самио Сайт сега го четеме МЕНЕМО – но няма да го сменявам очилото заради некаквоси тъпо Иво

 6. Шрифта е готин, не можах да разбера целия хейт по темата. Аз спрях да чета Под тепето заради кратките, не съдържателни статии с много снимки и малко смисъл.
  Иначе логото Ви е добро като замисъл, но изключително много прилича на човече, което прави упражнения.

  1. Даниела, шрифтът е неготин. НОГ МЕНЕМО четем машинално = що да е проста работа като може да е сложно. А т. наречения „хейт“ изобщо липсва не сме в кукурузите на Алабама, тук това е . . . презрение без извинение. Права си за ДРЕБНОТЕМИЕТО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.