АктуалноВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Славчо Атанасов: Аз ще управлявам с пловдивчани – не с определени общински съветници

Няма леви или десни решения – има работещи решения за всички граждани. За това отивам на балотажа в неделя, каза в изявление кандидатът за кмет

„ Изборът в неделя е важен. Затова се обръщам към вас и заявявам своето убеждение – аз ще управлявам с вас, пловдивчани – не с общински съветници от една политическа сила. За мен няма значение дали са 5 или 17 тези съветници, защото смятам да предлагам решения, които са добри и работещи за Пловдив, и интересите на всички ни”. Така кандидатът за кмет Славчо Атанасов отговори на опонента си в предстоящия в неделя балотаж Здравко Димитров. Зико днес попита как кандидатът на НФСБ и ВМРО смята да управлява града с петима общински съветника, колкото мандата за местния парламент спечели коалицията на първи тур.

„ Вярвам в това. И искам да видя кое ще е това мнозинство в бъдещия Общински съвет, което ще се изправи срещу “диктатурата” на добрите предложения за града. Аз съм позитивно мислещ прагматик и ще намеря начин да откликна на всяка гледна точка, стига тя да оптимизира намеренията и целите ми в полза на Пловдив. Няма да допусна противопоставянето между двете големи партии ГЕРБ и БСП на национално ниво да се случи в Пловдив за сметка на пловдивчани. Ако получа доверието на пловдивчани – веднага връщам прякото излъчване на заседанията на Общинския съвет по местните телевизии. Общинските съветници трябва да знаят, че когато взимат решенията си – това става пред очите на гражданите. Отново ще повторя – ще разчитам на подкрепата на всички за добруването на Пловдив. Нали за това сме избрани?”, допълва Атанасов в позицията си, изпратена до медиите.

„ Помним, че може да се управлява успешно и без общински съветници зад теб, когато става дума за града.  Нали така работеше и управляваше успешно София г-н  Бойко Борисов? Без нито един общински съветник! Аз съм убеден в едно и от това ще се ръководя в работата си: Това са местни избори. На тях хората избират кмет, който ще решава проблемите им. За тези проблеми няма леви или десни решения – има работещи решения. За всички!  Аз за това отивам на балотажа в неделя!”, заявява Славчо Атанасов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Явно балъците няма да се свършат в Пловдив ! Отново избор ( по- скоро липсата на такъв) м/у по- малкото зло…и двамата не стават и града няма да прокопса с тях.

  2. Славчо: не си прав, има значение дали решението е социално или неолиберално; дали се ръководиш от човешки ценности или ценности в джоба. А иначе всички решения работят, защото ги изнасят избирателите на гърба си

  3. ЕДИН ЯК КЮТЕК ЧАКА БАЩАТА НА ГРАДА САМО СЛЕД ПЕТ ДЕНА. НАЛИ ТАКА ГО НАРЕКОХА МАНГАЛИТЕ ОТ СТОЛИПИНОВО. САМО ТАМ ЩЕ ПОБЕДИ, ЗНАЙНО Е КАК. АМА НЯМА ДА Е ДОСТАТЪЧНО.

  4. След тая мръсотия , която направиха уж „мъжкаря“ зико и дружката му дана в неделя зикича ще яде як бой на балотажа. Отвратихте целия град мръсници с мръсници.Дори тотю не е правил такива гадории.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина