ГрадътЗабавлениеНовиниСпорт

Академик с първо домакинство за сезона

Академик се готви за първото си домакинство за новия сезон. Пловдивчани посрещат отбора на Шумен в мач от петия кръг в Национална баскетболна лига на 3 ноември, от 19:00ч. в зала „Сила“.

Златните медалисти Лъчезар и Иван от „Специалния Отбор“ на Тина Димитрова, които бяха част от сборен отбор от атлети на Спешъл Олимпикс и станаха победители в първия по рода си европейски баскетболен турнир на обединени младежки отбори от атлети с и без интелектуални затруднения, игран в Сансеполкро, Италия, ще изведат „Специалния Отбор“ преди началото на мача и ще покажат златните си медали пред пловдивската публика. Всички баскетболисти от „Специалния отбор“ ще получат подарък от отбора домакин!

От клуба отново са подготвили страхотни изненади за публиката. Всеки закупил билет за мача, ще участва в томбола за ваучер на стойност 50лв от нашите приятели Sport Box Plovdiv . Още награди ще има и от Decathlon Bulgaria .

За доброто настроение на публиката на полувремето ще се погрижат и децата от Nina Sport Academy.

Академик търси първата си победа от началото на сезона, след като загуби първите 4 срещи. Шумен е с две победи и две загуби от началото на сезона.

Под въпрос за Академик е Омар Крайем.

Пловдивчани загубиха последния кръг от Черно море Тича като гост, а Шумен спечели като домакин на Берое.

През миналия сезон Академик записа три победи срещу Шумен.

Съдии на двубоя ще са Иван Маринов, Владимир Занев и Мирослав Камбуров.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина