МненияПод ножа

Христо Иванов: Това, което реализирахме за 10 седмици, е много добър старт на един маратон, който може да промени България

За нас поемането на отговорност в този момент означава да продължим по този път с удвоени усилия, коментира лидерът на „Да, България”

Искам да благодаря на всеки един човек, който даде време, енергия и вяра за нашата кампания: на доброволците, на дарителите, на националния и локалните щабове, на кандидатите в листите ни, на застъпниците и, особено, на всеки, който преодоля недоверието и инвестира гласа си в надеждата за ново начало. Това, което реализирахме за 10 седмици, е много добър старт на един маратон, който може да промени България, написа днес във Фейсбук профила си лидерът на „Да, България” Христо Иванов. Крайният резултат от изборите вчера е, че коалицията със Зелените и ДЕОС спечели доверието на 2.88% от българите и стана най-разпознаваемата малка формация за отрицателно време в София и Пловдив.  

Съзнаваме огромната си отговорност към цялата демократична общност, включително към нашите приятели, чието доверие тепърва предстои да печелим. Пътят към постигане на трайно единство на демократичната общност и на всички български граждани, споделящи големия идеал за европейска България, не е нито лесен, нито бърз. Споделяме съжалението, че то не можа да се случи сега. За нас поемането на отговорност в този момент означава да продължим по този път с удвоени усилия и със смирението, необходимо за да търсим доверие човек по човек и да се борим срещу корупцията битка по битка. Ще продължим да не влизаме в конфронтации на дребно. Нашият враг са големите системни партии, носителки на корупционния модел.
Подробен анализ на резултатите от изборите и на тяхното реално значение ще предложим в следващите дни, пише още Иванов в социалната мрежа.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. христо, христо ще си останеш наследник на видни комунисти, дс доносци и настоящ слуга на америка за българия. това е новият неуспял проект на соросоидите

  2. “ Няма десни , няма леви – всички при нас ! “ С това милиционерско послание ще си останете един файтон хора…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Изпрати новина