АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Столетник поздрави абсолвенти в Пловдивския университет

Около 500 бакалаври и магистри от Икономическия факултет на ПУ получиха поздравления от Борис Гърнев

Близо 500 успешно завършили бакалаври и магистри от Факултета по икономически и социални науки на ПУ „Паисий Хилендарски“ получиха своите дипломи на тържествена церемония. Пълните отличници на випуска бяха изненадани със стипендии от деканското ръководство, като за всички бакалаври и магистри с отличен успех бяха предвидени специални грамоти и плакети.

Абсолвентите получиха поздравления за своя празник от ръководството на университета и на факултета, както и от представители на бизнеса. Особено вълнение сред младите хора предизвикаха думите на столетника Борис Гърнев, който им пожела да достигнат неговите години и да дадат своя принос за бъдещите успехи на България.

С много настроение завършващите специалисти по финанси, счетоводство, маркетинг, мениджмънт, политически науки и национална сигурност изпратиха своя празник, като си обещаха да не забравят приветствието на декана проф. Станимир Кабаиванов – „Че винаги ще имат едно място, където са добре дошли – Факултета по икономически и социални науки“ на Пловдивския университет“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина