АктуалноГласовеГрадътМненияНовиниСпортСпортен Пловдив

Скоро започва строителството на Лаута, няма да пречи на мачовете (СНИМКИ и ВИДЕО)

Христо Бонев: Няма да доживея готовия стадион заради забавянията от хората около кмета

След един месец почваме, обеща на Зума кметът

Напредва работата по проектирането на стадион Локомотив, за строежа на който са осигурени средства от държавата. В най-скоро време се очаква и започване на реални строителни дейности, стана ясно по време на инспекцията на кмета Здравко Димитров на съоръжението в парк Лаута.

Строителството ще започне от т.нар. Трибуна Бесика в ляво от централната, и ще бъде скрито от фенове и футболисти, така че да не пречи на провеждането на мачовете.

Работата по задвижване на процедурите тече много бавно заради хора около Здравко Димитров, коментира легендата на Локо и българския футбол Христо Бонев, който също се появи на инспекцията. Няма да доживея да видя готовия стадион, добави легендарният голмайстор.

„Ще кажа цялата истина, за всичко, защото направо ми се плаче.  Седим тука четири месеца- тоя не можел това да направи…“, каза Зума, преди да бъде прекъснат от Зико: „Правят проект, няма как без проект“.

Спортният директор на „смърфовете“ Георги Иванов успокои Зума и каза, че в най-скоро време ще започне строежът. Кметът обеща това да стане до един месец.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина