Магазините на Главната – затворени, няма никой на Гребната база

Актуално Градът Новини
Главната

Само полицаи и общинска полиция се виждат по улиците в центъра

Магазините по Главната улица „Княз Александър“ масово са затворени, установи проверка на „Под тепето“. Въпреки разнопосочните информации между областен управител, РЗИ и Националния щаб, магазинерите са преценили, че няма смисъл да работят и са останали заключени. Така или иначе, по Главната пешеходци почти няма.

Единствените хора, които се забелязват са единици преминаващи хора. На някои от улиците – пресечки на пешеходната зона се забелязват полицейски патрули. Зоната обаче е изцяло пуста.

Подобна е ситуацията и на Гребната база – дори в още по-голяма степен. Там абсолютно не се забелязва нито един цивилен човек. Единствено патрулират служители на общинска охрана, които следят за нарушители, но такива няма.

Споделете ни във:

3 thoughts on “Магазините на Главната – затворени, няма никой на Гребната база

  1. Поредната издънка на здравчето.Защо още не е арестувана за неспазване на мерките в извънредно положение.

    1. Защо работи магазинаХумана втора употреба работи на Капитан Райчо Нали е забранено за дрехи Нас ни затвориха от полицай

    2. След като има работещи някъде,които така или иначе ще се движат,какви мерки са това?Или за всички,или за никой.Какво ви пречи хората да спазват дистанция и да излязат навън?Или целта е да бъдат болни и с намален имунитет?Вие сте изроди!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.