ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияНовини

Лили Иванова с концерт за откриването на Пилон Рожен

Примата на българската естрада, неповторимата Лили Иванова подкрепи каузата за изграждане на новия Паметник на обединението – Пилон „Рожен“. Голямата и обичана от поколения наши сънародници звезда ще изнесе голям концерт на церемонията по откриване на най-високото българско знаме.

Легендарната музикална звезда ще излезе на специално изградена сцена под звездното небе на Родопите на 13 юли от 21,30 ч., за да изпълни най-големите си хитове и това ще е първият в кариерата ѝ концерт на поляна.

На церемонията по откриването на Пилон Рожен очакваме между 70 000 и 100 000 души.

Най-голямата българска музикална звезда се присъедини към всички българи у нас и по света, които подкрепят създаването на монумент на българското знаме, защото, както казват професионалисти от екипа й: „За нея единствено бъдещето е от значение!“.

Певицата, която милиони нейни почитатели свързват с „Щурче“, „Панаири“, „Този свят е жена“, „Ветрове“, „Присъда“ и още нови и нови нейни брилянтни творчески изяви, ще дари присъстващите на Рожен с невероятните си изпълнения на живо за първи път на професионална сцена на поляна, изградена специално за уникалното патриотично събитие.

111-метровият пилон на Роженските поляни в Родопите ще извиси българското знаме на рекордна световна надморска височина от 1430 м. В основата ще има капсула на времето с послания към следващите поколения.

Проектът е на Фондация „Наследство в бъдещето“ и за реализирането му се набират дарения от българи в страната и чужбина. Родолюбивата инициативата е под патронажа на президента на Република България Румен Радев.

Пълна информация за Национална дарителска кампания „България заслужва!“ може да се намери на www.pilon.rozhen.bg, като през сайта може да се направи и дарение за каузата. Набраните средства, както и дарителите – физически и юридически лица, се публикуват ежеседмично.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. „Откриване“ на нищо повече от ДупкаВморето, сиреч „Пилон МИЧКЮР“ няма да се състои.

    Крясъците от патриотарската истерия са очевидно прицелени да изцицат на Будалите ПАРИТЕ

  2. 70к до 100 хиляди нека се съберат – не ми пречат.

    Мен ще ме домързи да присъствам на тая Патрио-Шови-Национ-НАЦИСТКА изг7зица, па ако ще и ДВЕ ЛИЛЯНИ ДА РАЗПЕЧАТАТ ОТ КОНСЕРВАТА.

    Все по-мускулест Мощняк – как ли ще го диша оня рядък въздух горе, що за кислородни апарати, що за ПлейБек ЗАПИСИ ша прогърмят.

    Манол в личната си банкова с/ка пък щял да събира щедри дарения за 222-метров Фалус нависоко, след което за 333-метров на още по-високо.

    Ама ЧАКАЙ МАЛКО!

    Чакаш ли още?

    Продължавай да чакаш!

    ИМА ДА ЧАКАШ…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина