Жилищен парк “Royal Garden” със специални предложения в ден на отворените врати

Изпод тепето Новини

Ден на отворените врати в жилищен парк Royal Garden ще се проведе тази събота, 8 юни 2019 г. от 11:00 до 16:00 часа. Инициативата е за всеки, желаещ да закупи просторен и уютен дом в комплекс, изпълнен с материали от най-високо качество. Събитието ще се проведе в търговския офис на компанията инвеститор Галакси Инвестмънт Груп, разположен в непосредствена близост до жилищния парк, между ул. Владивосток и ул. Митрополит Максим, гр. Пловдив.

“Royal Garden” се намира в квартал “Отдих и култура“, който разполага с новоизградена инфраструктура, паркови зони и удобни транспортни връзки. Жилищният парк е сред предпочитаните комплекси в града заради комбинацията от сигурност и градска среда, съчетана с обширни зелени площи и добра локация. Очаква се Royal Garden да бъде изцяло завършен през есента на 2019-та година.

В рамките на инициативата всички посетители ще могат да направят оглед на свободните за продажба апартаменти и да усетят комфорта, който комплексът предлага. Royal Garden се отличава с оптимално осветени апартаменти със светла височина 2,85 метра, прави помещения, улесняващи интериорните решения при обзавеждането. Естетика и качество са заложени във всеки елемент от строителството – фасадната топлоизолационна система e от лидера в бранша Baumit, а последните два етажа ще бъдат изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Избрана е шесткамерна дограма от висок клас – Rehau Synego. Предвидено е отопление от ТЕЦ. Сред удобствата за бъдещите собственици са подземен и наземен паркинг, гаражи, професионално управление на собствеността, видеодомофонна система и контролиран достъп.

Специално подбраните широколистни и иглолистни видове в градината на комплекса ще осигурят свежест през цялата година, а проектираните солитери от Японски вишни ще придадат индивидуалност на парковата среда.

 

Споделете ни във:

1 коментар за “Жилищен парк “Royal Garden” със специални предложения в ден на отворените врати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.