БългарияНощна смяна

За ЧНГ 4-ма диджеи пропукват мрамора в Драматичния театър


Коронясаните за диджеи на 2010-а година Pacho b и Pepo завихрят разтърсващо новогодишно парти във фоайето на Драматичния театър в Пловдив. В празничния маратон с електронна музика и светлинно шоу те ще делят пулта с колегите си Dimo и Electriksoul.
Мраморните кулоари на пловдивската Мелпомена ще отекнат от първите акорди на хаус фиестата в 22 часа на 31 декември, съобщиха организаторите от агенция E-booking.
Входът е 15 лева. Предлагат се и куверти за настаняване на маси с марков алкохол, безалкохолни напитки, ядки и плодове, обясниха организаторите.
Те издадоха, че първите 100 посетители ще получат специален подарък – по един диск с най-новите парчета на Pacho b и Pepo.Image title

Двамата са свирили със световноизвестни звезди в жанра като Dr. Kucho, Eric Entrena, Dj Chus, D-Formation. Пловдивскят тандем умело съчетава различни стилове, създавайки качествен “ъндърграунд” саунд. Сетовете на Pacho b са уникална смесица от електро и вокал хаус до трайбъл прогресив, без да липсват весели бонго перкусии и подчертан плътен бас. Парчетата на Pepo звучат грууви, защото в тях той комбинира тек и минимал саунд, коментират критиците в жанра. Те са категорични, че освен професионално да смесват и пускат музика, Pacho b и Pepo умеят да настройват публиката на “фини вибрации”.Image title

С ефектна компилация в партито ще се включи и номинираният за хаус диджей на годината Dimo. 28-годишният майстор на миксирането бе забелязан още през 2007-а, когато негово парче се озова в класацията на гуруто Dj Tarkan от Турция.
Музика от направлението дийп хаус ще забие във фоайето на Драмата и четвъртият диджей за вечерта Electriksoul.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина