БългарияНощна смяна

„Нощта“ си търси помощници

И тази година през август и септември фондация „Отворени изкуства“ търси позитивни и ентусиазирани хора, които да включи в „нощния“ си екип от доброволци. Това е възможност за хора от всички възрасти да надникнат в кухнята на едно от най-големите културни събития в България, да натрупат опит в културния мениджмънт и организацията на фестивали, да се запознаят и да работят с български и международни участници и партньори.

„Нощта“ си търси помощници основно в 4 направления:
–    помощник – уредници – помагат на участниците в „Нощта“ по време на самите събития, информират посетителите за програмата в конкретната локация и следят за реда и доброто настроение;
–    отговорници брандиране – влизат в рекламната кампания на „Нощта“ с разпространение на материали и директна връзка със самите участници;
–    помощник – артисти – помагат на творците за реализацията на артистичните им проекти;
–    фото и видео документиране – запечатват моментите, лицата и събитията в „Нощта“ на снимка или на видео.

От доброволците се очаква да са отговорни, любознателни, енергични, изобретателни, гъвкави, толерантни, търпеливи, позитивни ентусиасти. Екипът на фондацията предлага на всички, които ще се включат във фестивала като доброволци забавни работни срещи, кратко обучение, интересни контакти, сертификат за осъществен доброволен труд и сувенири на „Нощта“.

За участие се приемат CV, снимка и няколко реда мотивационен текст за участие нa имейл [email protected] до 30 август 2015 г.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина