Скоростните антирекорди под тепетата продължават

Градът Криминале Новини

30-годишен с БМВ е летял със скорост 170 км/ч по булевард в града

За 11 години е санкциониран общо 9 пъти и има една катастрофа

В съботния ден камерите на пловдивската “Пътна полиция” са заснели скорост от 170 км/ч по един от градските булеварди. Водачът, управлявал лек автомобил БМВ е 30-годишен, а зад волана има 11 г. шофьорски стаж.

През това време е санкциониран общо 9 пъти, 4 от съставените му фишове са за превишена скорост и два за неспазване на пътни знаци. Мъжът има съставени и 3 наказателни постановления – отново за неспазване на пътни знаци. По негова вина е реализирано и пътно транспортно произшествие. Санкцията, която служителите на реда ще му наложат е 3 месеца лишаване от правоуправление и глоба от 1350 лв.

По-слабият трафик по улиците на града в почивния ден, явно предразполага любителите на високи скорости, без да се замислят за опасностите, които ги дебнат на пътя. Близо час и половина, след като водач бе заснет под тепетата със скорост от 170 км/ч, рекордът му бе задминат от друг пловдивчанин със скоростните 181 км/ч.

Така само за по-малко от два часа двама мъже ще останат без книжки за три месеца и ще платят глоба. Проверките, свързани с нарушенията на скоростните режими, продължоват, а от полицията са категорични,че ще бъдат безкомпромисни към всички, които създават предпоставки за ПТП и са заплаха за останалите участници в движението.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.