АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Йордан Иванов при предаването на властта: За мен бе чест и отговорност

„ Влизането ми в тази сграда преди 7 месеца за мен бе ангажимент за законност и отговорност. Именно тези две думи ме ръководеха в този период”, заяви при предаването на щафетата в областна управа бившият вече губернатор Йордан Иванов. ангел стоев йордан иванов

Той изтъкна, че оставя след себе си електронизирана администрация, оптимизиран екип, след съкращение на 15 процента от служителите и увеличение на заплатите на останалите. Завещава и проект за соларна централа на покрива на административната сграда, с която ще бъдат допълнително оптимизирани разходите на Областна управа.

„Не затворих очи пред нито едно незаконосъобразно решение на общински съвет. Няма нито един гражданин, който да е поискал среща с мен и тя да не се е случила”, подчерта Йордан Иванов.

„ За мен бе чест и отговорност”, каза на финал той, преди да предаде печата на областния управител на Ангел Стоев.

„Благодаря на Йордан Иванов и екипа за всичко, което са направили за последните 7 месеца. Оценката за неговата работа я дават институциите, с които работи администрацията, и гражданите. Не е моя работа да давам оценка, благодаря за свършената работа”, заяви Ангел Стоев при приемането на атрибутите на властта от Йордан Иванов.

Новият стар областен управител подчерта, че ще работи за провеждането на честни и прозрачни избори и за осигуряване на стабилност, която в момента липсвала заради външни и вътрешни причини- войната в Украйна и политическата нестабилност.

„България има нужда от управници, които управляват стабилно. И този път ще се ръководя от принципите професионализъм, прозрачност и почтеност. Пожелавам на Йордан Иванов да си почине след тези тежки седем месеца”, каза още Ангел Стоев.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина