БългарияГероите на деня

Реформаторите: Доктор Енчев няма да е нашият кандидат за кмет

Топла целувка между местните лидери на ДБГ и ДСБ за медиите след слуховете за напрежение между двамата
 
Радан Кънев за 100-те дни на кабинета: Посоката е повече от вярна, темпото не е достатъчно
Доктор Енчев няма да е нашият кандидат за местните избори, категорично заяви депутатът от Реформаторския доц. Димитър Шишков в Пловдив днес. С това той отговори на плъзналите слухове, че Невен Енчев ще е изборът на коалицията за предстоящия местен вот. Ще имаме един кандидат, но още е рано. Вече се обсъждат конкретни имена, загатна само народният представител. Местните структури на Реформаторите ще решават кой да издигат за изборите, като те ще имат и тежката дума кои да влизат в листите за общински съветници, коментира темата лидерът на ДСБ Радан Кънев.
 
За да демонстрират отношенията между първите хора в местните структури на ДБГ и ДСБ, доц. Шишков и Пепа Деведжиева пък се прегърнаха и целунаха топло пред обективите. Така те се опитаха да оборят друг слух- че между тях има напрежение и търкания, каквито без съмнение имаше по време на парламентарния вот и цялата кампания. Всичко е супер. В отлични отношения сме, казаха двамата. 
 
Относно 16 милиардния заем, който се превърна в една от най-обсъжданите теми в последните дни, Радан Кънев категорично заяви, че изключително грешен е бил начинът на поднасяне на информация от страна на финансовия министър Горанов. Това е причината да се стигне до такава вълна от недоволство сред хората към това решение, което според Кънев е много добро. За първите сто дни от управлението Кънев сподели, че посоката, в която вървят, е повече от вярна, но темпото не е достатъчно. Не се чувствам като учител на министрите и не смятам да им раздавам оценки, завърши той.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина