БългарияГероите на деня

Костадин Гаров: Над 6000 пловдивчани се подписаха за седмица за намаляване на данъците

Още преди две години прогнозирахме, че високите данъци ще прогонят бизнеса в съседните малки общини, заяви лидерът на ДСБ в Пловдив Пепа Деведжиева

Повече от 6000 пловдивчани са се подписали в рамките на една седмица под предложението за намаляване на данъците, инициирано от Славчо Атанасов. Това съобщи в предаване на пловдивска телевизия Костадин Гаров от Патриотичния фронт. Подписката за намаляване на местните данъци и такси до нивата им от мандата на Славчо Атанасов върви на шест места в града, както и на Главната улица. След приключването й тя ще бъде внесена в ОбС, в подкрепа на предложението на общинските съветници от Патриотичния фронт. Костадин Гаров обаче прогнозира, че предложението за намаляване на данъците няма да получи подкрепата на управляващото мнозинство в ОбС. „Убеден съм, че г-н Тотев ще ги накара да гласуват „против“, все пак увеличаването на данъците е негова лична политика, провеждана в мандата му“, коментира той.

„ДСБ още преди две години прогнозира, че високите данъци ще прогонят бизнеса в съседните малки общини. Всичко, което казахме се случи“, това заяви  при участието си в тв предаването и лидерът на ДСБ в Пловдив Пепа Деведжиева. Тя добави, че не може да спре никого да се подпише като гражданин в подписката за намаляване на данъците. „Без значение член ли е на ДСБ всеки гражданин има правото да изрази своята позиция – видимо е, че данъците са много високо бреме за пловдивчани“, посочи още Пепа Деведжиева. По думите й сегашното управление видимо е лошо и затова от ДСБ смятат, че е нужна промяна.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина