Изпод тепетоМнения

Венци Каймаканов атакува кметския пост с нов Мерцедес

Депутатът литна със син CL, говори по телефона зад волана

Венци Каймаканов ще атакува кметския пост в Пловдив с нова играчка на четири колела. Най-нежеланият областен управител на Пловдив в последния четвърт век и настоящ народен представител от ДПС бе забелязан от репортер на Под тепето зад волана на двуврат Мерцедес CL. Както подобава за системен нарушител на Закона за движението по пътищата (неведнъж сме ви показвали атомобилните му изцепки), депутатът говореше по мобилния си телефон, шофирайки по улица „Отец Паисий”.

С новата си придобивка се очаква Каймаканов да щурмува пловдивското кметство на предстоящите местни избори. Той е сигурният кандидат за градоначалник от Движението за права и свободи. Наближаващата предизборна кампания за кмет ще е втора такава надпревара в политическата кариера на бизнесмена от Цалапица. Той бе кандидат за градоначалник на вота преди осем години, като тогава шумно се сгромоляса въпреки скъпата си предизборна кампания.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Цалапишки цървул ти за кмет на ставаш! Бизнесмен ли? Ако си мислим, че такива далавераджий са бизнесмени жалко за тази държава! Всъщност те почти всички са такива!

  2. И на тези избори пак така ще се сгромоляса,било то Мерцедес,било то и без Мерцедес!Да натовари и СлаФчо и ЗдраФка,и да не се мяркат скоро тъдява:)))

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина