Изпод тепетоМнения

Максим Генчев обиди публиката в Пловдив

Режисьорът на Дякон Левски нападна критици, журналисти и актьори преди прожекцията на филма в Екоплекс

Не остана за обявената предварително среща със зрителите след прожекцията

Аня Петрова

Забелязали ли сте как, когато се шуми около нещо, то творците му вдигат гардове и почват да се защитават. То една война, то едни битки, но кому са нужни те? Ей така, в супер  задушевна обстановка във фоайето на кино Екоплекс бяхме и поканени от режисьора на „Дякон Левски” – Максим Генчев. Презентацията на филма няма как да не ти убие желанието да го гледаш. Всичко започва с оправдания и оплювания на критиците, журналистите, медиите, актьорите, живота,съдбата, целия свят и космоса.

Започваш да правиш филм, нямаш пари за него, но се намират общини и добри человеци, които да ти помагат. Така се появява и Златина Филипова в живота на продукцията „Дякон Левски”. Тя е дерматологичен лекар в Дубай, който толкова много се зарадвал на идеята за подобен филм, че още щом прочита статията за него мята сто евро доброволно. Вижда, че има свободно място за ролята на малкия Левски и праща снимки на сина си, който визуално имал прилика (защото всички сме напълно наясно как е изглеждал Левски в детските си години). Тя не казва на Генчев, че това е нейното дете, а просто момченце, което имало желание да играе във филм (да бе, а аз съм английската кралица). НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ – той взима ролята на малкия Левски, а майка му някак си дава милион и половина за финансирането на филма. Напомняйте си, че всичко е чисто и няма нищо нередно тук. Тя също участва във филма с много съмнителния си британски акцент, но все пак е малка роля. 

Цялата среща с режисьори, продуценти, актьори и всьо, което се намери в киното, започна с ОПРАВДАНИЯ. Защо хората не харесвали лентата?  Всичко идвало от това, че хората не гледали филма, а само от рецензиите за него си създавали мнението. В училище не си четяхме книгите, а по рецензиите за тях създавахме своето си мнение, казва продуцентката Златина Филипова. За нея не знам, но аз книгите си всичките съм ги прочела от училище. Изграденото мнение за филма е ОТ филма, а не от това какво ти е казал някой непознат човек из интернет. 

Цялата статия може да прочетете в КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Няма безплатен обяд. Който плаща поръчва музиката. Даренията са начин за рекетиране и явен подкуп. А тези които ги получават са национални предатели. Да бяха оставили на спокойствие поне паметта на Ботев и Левски, но не. Всичко е за продан. Държавата приема даренията за джамии, които маркират територията на Османската империя.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина