Изпод тепетоМнения

Лили влезе в колариума

Image title
Реалити сексбомбата и наша авторка Лиляна влезе в колариума. Хубавицата се запали по новата технология за перфектна визия и се разтапя от кеф в супер модерната машина в студио Sun Club. Първата си процедура Лили направи преди седмица и обеща, след шестата да разкаже пред читателите на Под тепето за ефекта от възстановяване на естествения колаген върху кожата си. Който по всичко личи е невероятен.
Колариума 42 Collagen BodyWave е базиран на технологията фото-био-стимулация или фототерапия. Тя е основана на факта, че човешките клетки съдържат фото рецептори, чрез които колариумът влияе на кожата и я подмладява. Или най-точно, но и най-грубо казано- я опъва. Аз нямам нужда от подобни процедури, тъй като съм достатъчно опъната, но жените трябва да минават през колариума и с цел превенция. Защото появят ли се бръчките, колариумът помага, сподели Лили. Image title
Машината работи със специални лампи, които излъчват светлина в много тясна честота фокусирана в 633нм, която веднъж приета от фибробластите стимулира и засилва клетъчната активност и увеличава производството на колаген. Именно от колагена идва и името на технологията, тъй като много дами се питат какво е това Колариум. Не е машина за кола маска, а чудодеен уред за подмладяване. Който ви затопля за петнайсетина минути, кара тялото ви да вибрира от специална антицелулитната програма и ви подмладява съществено, коментират от студио Sun Club.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина