АктуалноГрадътНовини

Заграждения пред общината посрещат ботевистите

Специални заграждения пред сградата на Община Пловдив са поставени по повод протеста на феновете на Ботев Пловдив, свързан с некачественото и твърде скъпо строителство на стадион „Христо Ботев“. Голямо количество полицаи, пожарникари и други охранители са струпани на площад „Стефан Стамболов“.

Самите заграждения са още по дължината на главната пешеходна улица „Княз Александър Батенберг“ и не позволяват да се влезе към площада на копчетата в частта пред общината. Над хиляда са феновете, които изразяват недоволството си от некачественото строителство на обекта, както и непрозрачното наливане на огромен финансов ресурс за стадиона, за който продължава да няма сигурност дали ще е завършен на в цялост.

Фенове разпиляха пред общината и купчина псевдо-еврови банкноти, на които вместо 100 евро пише „100% Колежа“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Може, може, за такива тлъсти парички (стига бе, 22мил са джобни!) кукловодите ще ни организират всякакви ОПЕРЕТНИ представления, с конни ескадрони, с гладиатори, гладиаторки и техните гладиаторчета а и с кукери може и в розово може и в жълто/синьо политКоректничко

    1. Пряко ЗАДЪЛЖЕНИЕ на СелСъвета е да доведе до изрядно състояние и да поддържа Градския СТАДИОН ПЛОВДИВ вместо да раздава ОЩЕ милиони на разпенявени четници на ЧАСТНИК МИЛИАРДЕРин за игрището на неговио клуб.

      Средният пловдивчанин не е ритнитопковец, нито запалянко, нито :“фен“ нито ФАНатичен привърженик че да плащат внуците ни многомилионните ЗИКОви БОРЧОВЕ.

      Алло, заплатаджийките от „прокуратурата“!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина