АктуалноГрадътНовини

Стотици ботевисти скандират „Колежа или смърт“ на центъра (ВИДЕО)

Стотици фенове на Ботев Пловдив се събраха на протестното шествие под наслов „Колежа или смърт“, свързано със строителството на стадион „Христо Ботев“. Те се събраха на площад „Съединение“, откъдето тръгнаха на шествие по бул. „Шести септември“.

Жълто-черните фенове опънаха огромния трансперант пред паметника. С него на първа линия те тръгнаха по булеварда, след което завиха и по другата централна артерия бул. „Цар Борис 3 Обединител“. С времето се събираха и още хора, като общата бройка на шествието са над 1000 души. Придвижването им се извършва при засилено полицейско присъствие.

Исканията на „канарчетата“ са за цялостно завършване на строежа на стадион „Христо Ботев“, но при високо качество, ревизия на извършените дейности и прозрачност при разходването на средства. Според изнесени данни преди дни от ботевистите, някои от дейностите на строителя са извършвани със завишени стойности, а други при много ниско качество на строеж. Разходват се обществени средства и това трябва да се случва по най-качествения възможен начин, коментираха „канарчетата“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

15 коментари

 1. Така трябва в Пловдив отдавна не е имало хубав протест, мисля че София забравиха че ние сме близо половин мелионен град, а не някое тяхно село от което могат само да крадът. Стадионът трябва да бъде завършен както много други проекти започнати от ГЕРБ които така и не бяха завършени.

  1. 23 милиона за ЧАСТНИК?
   БОТЕВ е Организирана Престъпна Група =О.П.Г.

   За заплахи и закани срещу съветниците и за улични БУНТОВЕ следва да се идентифицират и неутрализират организаторите от *р*восъдието, прокуратурата и полицията =

   =ЗА ДА НЕ ДОВЕДАТ В ПЛОВДИВ СИЦИЛИАНСКИ МАФИОТСКИ ПРАКТИКИ

   1. Няма нужда от многоБРОЙНИ „стадиони“ след като Градът си имаше / има основен но

    ЗАНЕМАРЕН ГРАДСКИ СТАДИОН ПЛОВДИВ

    ЧАСТНИТЕ ИГРИЩА / КЛУБОВЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ОТКРОВЕНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ ПОД ПРОЗРАЧНА МАСКА

 2. Равнището на злоба от престъпните хулигани на Зико не е артикулирано

  Първосигнално е.

  „ХЕЙТ“ както казват АМзаБГ кис-кис

 3. 22 милиона = 22 хиляди хиляди пари
  РАЗДЕЛЕНИ МЕЖДУ 1000 ХИЛЯДА ОРТАК-АКТИВИСТИ В АГИТКАТА

  ТОВА ПРАВИ ПО 22 ХИЛЯДИ НА КАЛПАК, НЕ ЛИ?

  ЗА ТАКИВА ПАРИ АЗ ОРГАНИЗИРАМ МИРНИ ПРОТЕСТИ ПО ПОВОД ИГРИЩЕ ЛОКО, ПОСТРОЯВАНЕ „ДОМ ЗА ПЛОВДИВСКИО ЦИРК“, ПОСТРОЯВАНЕ НА ХИПОДРУМ ЗА МАГАРЕНЦАТА НИ, ПРЕСУШАВАНЕ НА „ГРЕБНИО“ ЗА ДА ИМАМЕ НАЙ-ПОСЛЕ ГОЛФ=КУРС И ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ПРЪСКАНЕТО С ОТРОВНИ ИНСЕКТИЦИДИ…

  (Абе, и по 2,000 пари може на глава, па дори и САМО ПО ХИЛЯДА! Среща надвечер под часовнико, автобусите от Банкя че въртят пред гарата)

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина