Новият зам.-кмет по финанси дебютира безмълвно в Общински съвет

Актуално Гласове Новини Политика

Безмълвен дебют в Общинския съвет от позицията си на заместник-кмет по финансите направи наследникът на Илия Кирчев- Величко Родопски. Той не взе отношение по предложението за одобрение на бюджетната прогноза на града до 2023г., тъй като негов вносител бе предшественикът му.

„ Величко Родопски влиза много добре в работата”, отговори на въпрос на Под тепето кметът Здравко Димитров. „Спрях се на него, защото беше вътре в екипа. От един месец е вътре. Човек с опит е. Даже скоро време,може би другата седмица, ще излезем с една пресконференция, доста интересни неща излизат, анонсира Зико.

После обясни, че става въпрос за 31 милиона лева несъбрани задължения към общинската хазна. „Колко пъти казвах на Кирчев, не предприехме нищо. Сега сме длъжни да предприемем. Това предстои. Имаме да взимаме 31 милиона лева от глоби, такси, наеми, Жилфонд. Всичко влиза вътре. Длъжни сме да предприемем действия, ако трябва с частни съдебни изпълнители”, подчерта градоначалникът.

Споделете ни във:

1 коментар за “Новият зам.-кмет по финанси дебютира безмълвно в Общински съвет

  1. Хабер си нямате какъв изпечен мошеник и курвар е тоя Величко, ама хабер си нямате. И с кмет, който държеше барчето на Пу…господ да пази Пловдив-

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.