АктуалноВластИзбориНовини

Напрежението в НС ескалира отново: Депутати се блъскаха – ВИДЕО

Пореден сблъсък с бутане между депутати в Народното събрание тази сутрин в началото на петъчния парламентарен контрол. Няколко народни избраници на първите редове стигнаха до физическо съприкосновение, без размяна на удари.

Нова телевизия показа кадрите на живо от пленарна зала, но така и не стана ясно какво точно е предизвикало напрежението между две парламентарни групи.

След изказване на Явор Божанков за това, че в четвъртък хората са станали свидетели как ДПС и „Възраждане“ гласуват заедно, той си седна на мястото и вероятно тогава е имало размяна на реплики.

На видеото се вижда как пловдивският депутат Росен Костурков от ПП Продължаваме промяната обменя реплики с колегата си Хамид от ДПС.

„Г-н Костурков обмени реплики с ДПС и станах, за да няма повече контакт. Хамид дойде и казах те да си приберат техните хора, а ние ще приберем нашите. Той се обърна към мен и с две ръце ме изблъска. Не чух какво каза Костурков”, заяви Настимир Ананиев.

 

ДПС са изнервени и има защо, но физическата саморазправа не е отговорът на това ,което се случва, коментира Ананиев.

Протестират в подкрепа на Никола Минчев

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Всички в този парламент са криптоевреи,турци,евреи,криптотурци,гърци и криптотурци. България няма капацитет да промени състоянието на наложен неоосманизъм,следователно имаме нужда само и единствено от Руско управление. Още преди петнадесет години предрекох това,което скоро ще се случи,а именно Българо-Руска Безсмъртна Държава.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина