АктуалноБългарияГрадътЖивотЗабавлениеФотогалерия

Есенни снимки с #lostinplovdiv

Последвахме в Инстаграм хаштага на единствения дигитален гид под тепетата и открихме окъпани в цветове кадри

Октомври може и да не е изпълнен със събития и бурен социален живот в Града под тепетата, но безспорно го прави още по-красив. Облича сгради, дървета и забележителности в толкова ярки цветове, че не ти остава друго, освен да видгнеш телефона и да направиш перфектната снимка.

Това е и месецът, в който разходките по малките улички на Капана и Старинен Пловдив са още по-приятни. Няма я жегата от лятото, няма ги и туристите, дошли заради фестивали, остават само местните и градът!

По-долу събрахме за вас някои от най-цветните кадри с нашия хаштаг и ви призоваваме да не пропускате да се порадвате на слънчевите разходки навън, следвайки някои от любимите ни маршрути!

marina.tafradzhiyska

szopskasalata

d.teterekov_photography

 

Източник: Lost in Plovdiv

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Един коментар

  1. Има по-важни опасности пред Града, проверете каква комунистическа привилегия за Ценните КАЛИНКИ (безценните! крадливите!) се гласи да си гласува СелСъветът във вторник на следващото ешмедеме.
    Ето ЛИНК:
    https://www.marica.bg/plovdiv/gradat/predlagat-evtini-jilishta-na-shefove-na-obshtinski-firmi-v-plovdiv
    Отбелязваме Факта ТУК на тази „вечно-зелена“ статия от „Постоянното Присъствие“ за да застане като врязан в мрамора на Града…
    (Мандати идват и си отиват безславно, ала Имотите на Крадците за поколенията ОСТАВАТ!)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина