АктуалноГрадътНовини

Без ексцесии завърши протестът на ботевистите за Колежа (ВИДЕО)

Мирно и без ексцесии, проблеми или сблъсъци с полицията приключи протестът на феновете на Ботев Пловдив, свързан със строителството на стадион „Христо Ботев“. На събитието се събраха над 1000 души, тръгнали на шествие от пл. „Съединение“, през булевардите „Шести септември“ и „Цар Борис III Обединител“, до площада пред Община Пловдив.

Там при засилено полицейско присъствие и поставени ограждения около сградата на общината, те скандираха „Оставка“ и изразиха недоволството си от управлението на строежа на стадиона под ръководството на Здравко Димитров и неговия заместник Пламен Райчев. Строителството на „Колежа“ се случва с ниско качество и при завишени цени, твърдят жълто-черните фенове.

В края на протеста феновете обявиха, че ще присъстват и на сесията на Общински съвет на 9 февруари. Днес Здравко Димитров се опита да успокои страстите, като заяви, че ще иска нови 22 млн. лева общински средства за довършването на стадиона. Според феновете обаче сумите не се разходват правилно и не е нужно да се харчат още публични средства – досега отпуснатите са достатъчни да се завърши стадионът с козирка над всички 4 сектора, като и 4-те бъдат въведени в експлоатация.

Желанието на феновете е именно това да гласуват общинските съветници. Очаква се посещението от фенове да е масово. „Нека видим кой ще гласува срещу Колежа“, заявиха бултрасите в края на протеста си.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

 1. Заканите от лековъоръ… невъоръжените ЧЕТНИЦИ НА ЧАСТНИКА милиардерин собственик на клуба / игрището следва да бъдат веднага докладвани в полицията, доколкото съществува такава.

  Всеки от тия „хиляди“ ортаци активисти в агитката воюва за резен от баница 22 МИЛИОНА което прави по МНОГО ХИЛЯДИ НА ГЛАВА.

  Известно е, че имаме лумпени в Града, които за стотачка са готови на МОКРА ПОРЪЧКА.

  Оказва се, че БОТЕВ Е О.П.Г. =Организирана Престъпност!

  НЕОТЛОЖНО, полковник!

  1. „Нека видим кой ще гласува срещу Колежа“, заявиха бултрасите

   „Нека видим кой ще гласува срещу Колежа“, заявиха бултрасите

   „Нека видим кой ще гласува срещу Колежа“, заявиха бултрасите

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина