ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноВластГрадътИзбориМненияНовиниПод ножа

Здравко Димитров за стартиращата кампания: Някои започнаха да си изпускат нервите

Аз не дели опонентите. Уважавам всички, подчерта кандидатът на ГЕРБ

Някои работещи звена, към които нямам претенции, ще си останат непокътнати, заяви Димитров

Иво Дернев

Кандидатът за кмет Здравко Димитров, който обяви днес официално старт на кампанията от галерия „2019”, заяви пред медиите, че очаква много интересни следващи 30 предизборни дни.

„За съжаление някои започнаха да си изпускат нервите. С разпространяването на неверни социологии и нападки. Нашето проучване, реално такова, вече стигна до вас. По принцип Славчо Атанасов това го прави преди всяка кампания, не съм изненадан. И преди осем години го направи, и преди четири години го направи. Това е стил на работа”, коментира кандидатът за кмет на ГЕРБ. Той визира разпространените вчера от Галъп данни от социологическо проучване на агенцията, за които днес сутринта от щаба на Димитров посочиха, че са поръчани именно от Славчо Атанасов и че са манипулативни.

„ Аз не дели опонентите. Уважавам всички. Отнасям се с уважение към всеки един от тях. Всеки има своите качества и затова не мога да откроя никой като основен опонент”, каза Димитров след днешното представяне на екипа на ГЕРБ.

Той подчерта, че основното му послание пред пловдивчани е приемствеността.

„Много важно е да има приемственост и никога да не се отрича доброто направено, което е видимо. Ние сме склонни като манталитет да отричаме. Често се случва ,когато дойде ново управление да отрече всичко преди него, все едно от него започва всичко. Трябва да отчитаме какво е свършено, да се надгражда и да се върви напред. Затова амбицията ми е да се направи ясна визия за град Пловдив за следващите десетилетия и да се спазва. Ако се работи на парче няма да стане”, допълни Здравко Димитров.

Смята, че администрацията трябва да се оптимизира.

„Нормално е нов кмет да си дойде с екип, с хора, на които има доверие. Това е нормално. Някои работещи звена, към които нямам претенции, ще си останат непокътнати.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Аз и семейството ми ще гласуваме за адвокат Атанас Колев. Той поне се опитва вкара Пловдив и общинската администрация в 21 век. Не виждам кой от другите кандидати е направил такава заявка. А Димитров няма да донесе нищо различно от досегашната корупция и разруха.

  2. Стига с този Славчо. Всички ведяхме какъв беше Пловдив когато бивш ето З. К. П. Ч беше кмет. Нашият град бавно умираше. Вижте какъв е сега! Гласувайки за Славчо получаваш БСП, застой и спиране на всички пари от централната власт. Всички трябва да гласуват за Здравко Димитров!

  3. Той не дели опонентите…дели само пловдивчани на добри-герберисти и други-лоши…сега е време да отмахнем тази гербарска пасмина…нали пловдивчани…нека да гласуваме и да ги отметнем като лош сън….

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина