АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Сценични кадри и Руската – най-колоритна комбинация (ГАЛЕРИЯ)

Шевици, рицари, бели лимузини, младежка красота и много цвят от абитуриентите пред хотел Марица

Абитуриентски хроники 2019

I част – Наследство

Екатерина Щерева прекрачи прага на сериозния живот в тоалет с уважение към българското наследство. 19-годишната възпитаничка на Руската гимназия сама е сътворила модела, а модно ателие от Асеновград  го реализира. Зрелостничката заплете миниатюрни рози в естествена плитка за завършена визия. Госпожицата се занимава от 13 години с народни танци.

II част – Приятелство

Приятели, дегизирани като рицари, ескортираха абитуриентката Надя, която изпъкна със стилна рокля в класическо черно. Като истински мъже на честа рицарите стояха край своята дама докрай.  Хартата на рицарската чест учи на кавалерство, а етикецията при дамите демонстрира великодушие, за това Надя и нейните рицари разрешаваха на всеки да се снима с тях.

III част – Изкуство

Представяме ви една бъдеща звезда от сцената и екраните. Талантливата и грациозна Василена Кючукова от 12 „Б“ на Националната гимназия по екранни и сценични изкуства бе изпратена до х-л Марица от приятелката си Мирослава Тодорова. Не се въздържахме да попитаме дали Василена е получила песен за подарък. „Изпях ѝ „Прошепнати мечти,“ сподели Мира. А ние ѝ желаем сбъднати мечти!

IV – Всичко за принцесите

Внимание към детайла

Ръкавите са реабилитирани

Колоритни майки, учителки и близки

Шевици, рицари, бели лимузини, младежка красота и много цвят от абитуриентите пред хотел Марица

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Щастливи младежи, бъдете разумни! Животът ще ви поднесе много хубави и недотам хубави неща и ако не постъпвате правилно – разочарованието ще бъде огромно! Успех в бъдеще!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина