ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътКриминалеМненияПод ножа

Окръжна прокуратура извършва мащабно разследване за данъчни престъпления

Предмет на разследване не са действия на таксиметровите водачи, като същите ще бъдат разпитани единствено в качеството на свидетели, а извършването на действията по разследване по никакъв начин не налага преустановяване на тяхната дейност

Окръжна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебно производство за избягване установяването и плащането на данъчни задължения в особено големи размери, от страна на дружества, занимаващи се с таксиметрова дейност. Предмет на разследване не са действия на таксиметровите водачи, като същите ще бъдат разпитани единствено в качеството на свидетели, а извършването на действията по разследване по никакъв начин не налага преустановяване на тяхната дейност, съобщават от държавното обвинение.

Досъдебното производство е било образувано вследствие на извършена проверка по подаден от началника на областния отдел „Автомобилна администрация“ – Пловдив сигнал, съдържащ данни за данъчни, документни и други престъпления. До момента са извършени множество процесуално-следствени действия, вкл. претърсвания и изземвания, разпити на свидетели и приобщаване на писмени доказателства.

Разследването по случая продължава.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина