Мтел измества колцентъра си в Пловдив

Градът

Процесът по пребазирането на телефонната централа на мобилния оператор започна преди няколко месеца

Един от мобилните оператори у нас започна поетапно да измества центъра си за обслужване на клиенти в Пловдив. Това е Мтел, който от края на лятото поетапно набира служители за офис в града под тепетата, научи Под Тепето. Фирмата, която обслужва мобилния оператор е TeleTech. Офисът на фирмата посредник се намира на улица „Победа“, а персоналът непрекъснато нараства, заявиха и самите служители.

В Пловдив има достатъчно компетентни млади хора, които се справят отлично с работата. Непрекъснато набираме нов персонал, защото клиентите ни стават все повече, а един от тях е Мтел, потвърди един от служителите в колцентъра. Мобилният оператор има амбицията да измести цялото си обслужване на клиенти в Пловдив до средата на годината, потвърди и един от мениджърите на екипи в офиса, който непрекъснато се разширява.

В Пловдив има много студенти, които търсят работа на непълно работно време или половин работен ден. За нас това е изключително полезно, тъй като младите хора много по-лесно се обучават да работят със специализирания софтуер. А това, че започнахме от малък екип, а сега се разширяваме говори за това, че има място за тази индустрия в Пловдив, допълва ни мениджърът.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.