ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Герой от Битоля вадил хората от автобуса-ковчег

Говорителката на полицията в Стара Загора Йонка Георгиева
Говорителката на полицията в Стара Загора Йонка Георгиева
Македонец е героят от снощната касапница на магистралата, разбра се преди броени минути. Васко Ристевски от Битоля е вадил пасажери на пламналия от търкането на ламарината в асфалта рейс. Той е един от спасителите. Дължим живота си на това момче, разказаха оцелелите в жестоката катастрофа.
Все още е критично състоянието на 46-годишната Албена Самуилова. Тя е тежка черепно-мозъчна травма. Не е в пълна кома, защото, когато намалим дозата на лекарствата, ще може да се влезе в контакт с нея, каза изп.-директор на УМБАЛ „Св. Георги” доц. д-р Карен Джамбазов.  За да се види със всички пострадали в лечебното заведение дойде и здравният министър Стефан Константинов. Той заяви, че в лечебницата освен 7 хоспитализирани има още 2 души, които са настанени в клиниката за изгаряния. Общият брой на приетите след тежкия инцидент са 22 пътника. Двама от тях са починали в първите десет минути след приемането им. Кметът на Бургас Димитър Николов също бе в УМБАЛ „Св. Георги”. Той сподели, че познава един от пострадалите Иван Тишев, на 33 години. С него се познаваме от един обект в Бургас. В злополучината нощ Иван се е прибирал от обучение в София. Като по чудо се е разминало със смъртта 18-годишно момиче. Image title
Image title
Тя е извадила невероятен късметImage title
,Image title
Image title
Image title
защото в последния момент се е преместила на предната седалка и това й е дало шанс да оцелее. Но на Тишев и момичето им предстоят тежки операции утре.
Ясни са и имената на жертвите. Смъртта на говорителката на полицията в Стара Загора Йонка Георгиева, на 47 г., почерни цялата дирекция в областния град. Потресен съм от тази вест. Върнах се от отпуската си и в момента съм на работното място. Все още и аз събирам информация за случилото се, каза директорът на полицията в Стара Загора Алекси Алексиев. Оказа се, че загиналото дете е на 14 годинки. Казва се Бояна и е отивала на море с родителите си.
Студентката по химия в София Пламена Кръстева е трикратна носителка на титлата Мис Поморие в родния си град. Майката на Пламена е дългогодишен служител в общината в морския град. Баща й е полицай в местното Полицейско управление. Кметът на морското градче Лиляна Димова обяви, че ще разпусне общинските служители, тъй като никой не е в състояние да работи. Толкова младо и красиво дете. Много тежко е за всички ни това, което се случи. Не знам какво става, но хората са ужасени, каза през сълзи Димова. Мехмед Зюфекер е млад мъж от село Средна махала, 31-годишната Ивияна Димитрова от Търговище, на 31г., Румяна Здравкова, Петя Кузманова и резервният шофьор Иван Чакъров допълват черният списък.
Кметът на Пловдив Славчо Атанасов дойде в университетска болница за втори път днес, за молитвата за здраве на пострадалите, отслужена от дядо Николай в храма към клиниката. Ние, от Под тепето, се молим за пострадалите и скърбим за жертвите. Мир на праха им!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина